Kruidvat limited editions

Design for beauty

/ Packaging design

De mooiste
momenten
gevangen

kruidvat bad en douche limited editions

packaging design | design for beauty

Om in te kunnen spelen op de actualiteit maakt Kruidvat gebruik van Limited Editions Packaging Designs. Van Moederdag tot Oud & Nieuw en van Black Friday tot het EK, REGGS ontwikkelt samen met Kruidvat een aantal designs voor de Limited Editions Bad & Douche.

Hoe haak je succesvol in op trends met een verpakking?

Trends komen en gaan. Daarop inhaken met packaging design vraagt om een efficiënt proces en bovenal een goed gevoel voor de tijdsgeest. Sla je de plank mis? Dan blijf je zitten met een behoorlijke voorraad. Bij het ontwikkelen van packaging design voor limited editions is het binnen het designproces zaak om snel beslissingen te kunnen nemen met een korte doorlooptijd.

Onze benadering

De kracht van Kruidvat Limited Editions is de snelheid waarmee wij als bureau een trend weten te vertalen naar een verpakking die inspeelt op trends die niet op micro-, maar op macroniveau spelen. We hebben een apart versneld designproces ingericht om te voorkomen dat er stappen van normale designproces worden overgeslagen. Dankzij deze aanpak staat er een mooie lijn met Limited Editions, waarbij Kruidvat en REGGS aantonen snel te kunnen handelen en acteren in de actualiteit.
 
More Packaging Design cases

Ready to make your idea work?

We’d love to get to know you! Whether for work inquiries or just to say hello, feel free to call, send an email or simply leave us a message.