Feinkost weer Fein maken

Homann Feinkost

HOMANN heeft REGGS gevraagd om een vernieuwde verpakkingslijn te ontwikkelen voor de bijgerechten, zoals de Kartoffelsalat.

FOTOGRAFIE

Voor de nieuwe verpakking is in samenwerking met Jan Schartman geheel nieuwe fotografie ontwikkeld. De pure, lokale ingrediënten krijgen zo het podium dat ze verdienen. De "Kartoffelen aus Deutschland" spelen daarin de hoofdrol.

DE OPLOSSING

De stap die we hebben gemaakt was groter dan we in eerste instantie dachten, maar het resultaat is het waard. In het nieuwe ontwerp van de verpakkingslijn is de diepe kleur blauw de hero. Dit kleurgebruik is gebaseerd op het vernieuwde design van de Brood en Toast van Homann en geeft diepte en licht aan het ontwerp. Het blauw komt terug in de structuur en achtergron den en maakt de typografie beter leesbaar.

HET RESULTAAT.

Het resultaat is een verpakkingslijn met een hele duidelijke hiërarchie met een verbeterde leesbaarheid. De lijn versterkt de positie op het schap van het merk Homann door het blauw als belangrijkste kleur. De nieuwe fotografie doet eer aan de kwaliteit van de ingrediënten en maakt het geheel smaakvol en aantrekkelijk voor de consument.