Wij zijn Reggs

Onze basis is creativiteit. We durven groots te dromen en out of the box te denken, maar zijn ook realistisch en praktisch. Zo krijgen we mensen en merken in beweging. En daarmee blijven we ons werk steeds verbeteren.

Word je hier enthousiast van? Laten we dan samen de status quo uitdagen. Succes verzekerd!

Ontdek hoe we samen met jou tot het beste resultaat komen

Experimenten en prototypen

Als creatieven en techneuten houden we als geen ander van dingen maken en uitproberen. Zo blijven we scherp en schakelen we snel van idee naar werkend product. Prototypes maken en testen? Geen probleem. We hebben een eigen werkplaats met 3D-printers, lasersnijders en een spuitcabine.

Workshops en trainingen

Creativiteit is niet ieders tweede natuur. Wij als experts delen graag onze skills. Daarom geven we regelmatig trainingen, workshops en creatieve sessies – van een frisse blik tot het trainen van een team dat daarna creatiever en innovatiever werkt.

Iconisch werk

We maken al jaren verpakkingen voor grote en kleinere merken. Daar zitten behoorlijk wat iconische producten tussen. Wist je dat de paarse flessen van Andrélon en de taps van Heineken uit onze studio komen?

Duurzame projecten

Ons hart gaat nog sneller kloppen als we oplossingen kunnen bedenken voor circulariteit en duurzame verpakkingen. Voor Alpine gehoorbeschermingsproducten maakten we bijvoorbeeld een verpakking met 98% minder plastic. Of misschien maken we in de nabije toekomst wel helemaal geen verpakkingen meer – wie weet?

Inspirerende werkplek

Alle REGGIES zijn hartstikke creatief en inventief. Maar een inspirerende werkplek geeft nét dat beetje extra. Onze studio – die we eigenlijk meestal werkplaats noemen, omdat we er altijd wat aan het maken zijn – zit in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Vroeger was dit een echte kauwgomfabriek, die wel 45 soorten kauwgom produceerde. Nu is het al jaren onze creatieve broedplaats.

Heritage

Sinds 2009 heten we REGGS. Maar we bestaan al sinds 1968, toen nog onder de naam Stadium Design. Het allereerste verpakkingsbureau van Nederland, midden tussen de bollenvelden. Al die bloembollen – al eeuwen een belangrijk exportproduct – hadden immers een verpakking nodig. Sindsdien ontwikkelden we ons tot de creatieve studio die we nu zijn. We blijven onszelf dus al bijna 55 jaar vernieuwen, en hebben ervaring met meer dan 1000 projecten. Onze skills zetten we ook graag in voor jou, want onze creativiteit raakt nooit op.

REGGS is een samentrekking van raw eggs: het ei op zichzelf is immers de allerbeste verpakking ter wereld.

Ingenious

Typisch REGGS? We hebben het lef om onszelf telkens opnieuw uit te vinden. En we kijken altijd vanuit kansen naar uitdagingen. Het resultaat? Een ingenious oplossing. Met creativiteit krijgen we mens en merk in beweging, en we gebruiken het als vertrekpunt om altijd te blijven verbeteren. Zo dagen wij de status quo uit en wordt jouw merkpotentieel optimaal benut.

A-Z design studio

We hebben alles in huis voor design, van strategie tot engineering. Dat heeft drie grote voordelen.

1) Specialisten
Je kan een complete opdracht bij ons neerleggen zonder dat je hoeft te coördineren tussen verschillende specialisten. Want wij hebben alle talenten onder één dak.
2) Multidisciplinair werken
Met al die kennis en verschillende perspectieven kunnen we de beste oplossingen ontwikkelen.
3) Gemak
We ontwikkelen projecten van kop tot staart. We ontzorgen jou en behouden optimale controle over het eindresultaat.

Werkplaats

Onze engineers houden van experimenteren en proberen de nieuwste technieken het liefst zelf uit. We hebben een eigen werkplaats met 3D-printers, lasersnijders en een spuitcabine. Zo kunnen we snel en in huis prototypes maken en testen.

Leer ons kennen

Team REGGS

Dit is een goed stel hoor. In het echt zijn we trouwens nog leuker.

 • Natasha

  Vermeulen-Gerold

  Studio

 • Jon

  Assink

  Lead Designer

 • Iris

  Janssen

  Project Management

 • Cem

  Fırat

  Design

 • Irene

  Ibanez

  Design

 • Barkin

  Alaybeyoglu

  Design

 • Fadoua

  Ziani

  Studio

 • Joost

  Jaeger

  CEO

 • Aukje

  Spieker

  Project management

 • Joost

  Waltjen

  Innovatie

 • Natasha

  Vermeulen-Gerold

  Studio

 • Jon

  Assink

  Lead Designer

 • Iris

  Janssen

  Project Management

 • Cem

  Fırat

  Design