Brand & corporate identity

Jouw merk is uniek! De kern van jouw merk en hoe je je onderscheid staat beschreven in een brand & corporate identity; oftewel een merkstrategie vertaald in scherpe taal en duidelijk beeld. Wil jij hiermee aan de slag? De strategen van REGGS staan klaar om jou hierbij te helpen.

Merkstrategie die jouw kern raakt

Jouw stip op de horizon

Een brand en corporate identity beschrijft wie je bent, waar je voor staat en waar jouw stip op de horizon ligt. Een krachtige brand identity, ook wel merkstrategie, vertelt jouw diepste drijfveren en omschrijft de manier waarop jij die nastreeft. Oftewel, een visie en missie vertaald naar kernwaarden. Een merkstrategie is de belangrijkste bouwsteen van jouw merk. Het biedt je namelijk de mogelijkheid om alles wat je doet te onderbouwen en doelgericht te werk te gaan. Het geeft als ware de rode draad, houvast, in het proces van het bouwen van je merk.

Ontwikkeling van een merkstrategie bij REGGS

Een merkstrategie kun je zien als het raamwerk dat jouw merk vooruit gaat helpen. Het vormt de basis voor alle communicatie en je visuele identiteit. Is dat iets voor jou? De strategen van REGGS helpen je daar graag bij. We starten samen met een brand workshop. Daarin gaan we ontdekken hoe jouw merk zich gedraagt, waarom en wat er verwacht wordt van jouw merk. In het uiteindelijke document ligt de basis waarin jouw positionering, propositie, missie, visie, toegevoegde waarde en kernwaarden beschreven staan. Die gaan we samen optimaliseren, totdat we allemaal trots zijn op jouw final brand & corporate identity. Dit is hét startsein dat jij strategisch kunt bouwen aan je merk!  

Brand & corporate identity vertaald in een visueel merk

Merken met een sterke brand & corporate identity zijn succesvoller. Hierbij is de doorvertaling in een visueel merk erg belangrijk. De designers van REGGS ontwerpen treffende identiteiten op basis van een ijzersterke brand identity. Zo’n indrukwekkende huisstijl zorgt vertrouwen en herkenning bij je doelgroep. Bovendien vormt het de basis voor alle visuele communicatie, denk aan website, advertenties, animaties en brochures. Wil je aan de slag met je brand identity & design? Neem gerust contact op met onze strategen en maak een vrijblijvende afspraak.