Brand strategy, positioning and architecture

Een krachtige brand strategy & design vertaald in scherpe taal en duidelijk beeld. Een merkstrategie waarmee jij de voorsprong neemt ten op zichte van jouw concurrenten. Is jouw merk hier klaar voor? Onze strategen zijn ready om dit voor je te realiseren.

Jouw brand strategy in goede handen 

Bij onze strategen

Bij REGGS hebben we van brand strategy onze expertise gemaakt. Wij gaan graag de uitdaging aan om jullie strategie zo onderscheidend mogelijk te maken. Om tot die allerbeste strategie te komen stellen we je nieuwsgierige en prikkelende vragen tijdens een creatieve brand workshop. Op deze manier ontdekken we samen waar de uitdagingen en grootste kansen liggen voor jouw merk. Deze workshop helpt ons ontdekken wie jullie zijn, hoe jullie merk zich gedraagt en welke doelgroep jullie willen bereiken. Hiermee wordt de basis gelegd voor het uiteindelijke merkstrategiedocument waarin jouw positionering, propositie, missie, visie, toegevoegde waarde en kernwaarden beschreven staan.

Strategie doorvertalen in een brand design

Jouw merkstrategie krijgt een gezicht met een visuele vertaling. Een brand strategy bestaat uit krachtige woorden. Een brand design is de doorvertaling van die zorgvuldig gekozen woorden in een passende huisstijl. Dat uiteraard herkenbaar is voor jouw merk en product. Bovendien vormt brand design de basis voor alle visuele communicatie, denk aan een website, advertenties, banners en animaties. We streven naar een identiteit dat schaalbaar is, in elke situatie aansluit bij jullie merkwaarden en in alle call-to-actions doeltreffend is.

Strategen met lef

Een merkstrategie is de basis voor een sterk merk. Betekenisvolle merken zijn dus afhankelijk van een doordachte merkstrategie. Deze merken weten namelijk precies waar ze mee bezig zijn en maken scherpe keuzes in alles wat ze doen. Dat is de basis van de vlijmscherpe merkstrategie die daarachter zit. Deze strategie werkt naar een duidelijk doel toe. Al jaren ontwikkelen de strategen van REGGS merkstrategieën – voor zowel lokale helden als grote spelers. Ieder merk verdient een andere aanpak, daarom hebben wij keer op keer het lef om onze creatieve, vernieuwde blik hierop te werpen. Zo kunnen we nét dat stapje extra zetten om jouw merk op voorsprong te zetten, ten opzichte van je concurrenten. Wil jij aan de slag met brand strategy & brand design? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak.