Creative Content Marketing (Stage)

 

Ben jij iemand die opleeft van het creëren van de scherpste blogs, de mooiste video’s en de opvallendste graphics? Ben jij een creatieve tovenaar en kan jij mensen meeslepen met je storytelling die past bij een creatieve studio? Dan is dit jouw cup of tea!

Als REGGS stagiaire marketing / content creatie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van onze (online) strategie naar creatieve content voor al onze communicatiekanalen. Je bent thuis in de wereld van SEO en WordPress en kan als geen ander conversies en leads genereren met jouw verhalen. De merkbekendheid van REGGS vergroten, authoriteit claimen op het gebied van duurzame ontwikkeling in design en de zichtbaarheid van het merk REGGS vergroten met jouw ideeën zijn jouw doelstellingen.

Wie wij zijn

REGGS is een creatieve studio in Amsterdam met verschillende disciplines en een internationaal team van 25 dromers en makers. Wij werken samen met opdrachtgevers, klanten en stakeholders aan slimme oplossingen die sociale én economische waarde toevoegen voor mens en merk.

Wij gebruiken creativiteit om dingen in beweging te zetten en als vertrekpunt om altijd te blijven verbeteren. Dit doen wij door onszelf continu opnieuw uit te vinden en altijd optimistisch te kijken naar uitdagingen.

REGGS werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals Nederlandse retailers, internationale merken, technologie ontwikkelaars voor consumentenproducten, food & beverage, medische apparatuur, mobiliteit, gaming en high tech.


Wij vragen van jou

 • Het ontwikkelen van content (in de breedste zin van het woord) voor REGGS op basis van een merk- en contentstrategie. Denk hierbij aan beeld, copy, video, infographics, fotografie en animaties.
 • SEO toepassen om de zichtbaarheid en vindbaarheid van REGGS te vergroten.
 • Het managen van de sociale kanalen en website van REGGS.
 • Resultaten van je content en de strategie meten, analyseren en optimaliseren.
 • Het vinden en gebruiken van trends binnen de wereld van REGGS voor content.
 • Foutloos Engels spreken en schrijven is een pré.
 • Affiniteit met packaging design, merkstrategie en innovatie.


Jij bent

 • Enthousiast en niet bang om te zeggen wat je ergens van vindt
 • Ondernemend en creatief
 • Goede bekwaamheid in Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator)
 • Gek op vrijheid om je eigen initiatieven uit te werken en te introduceren
 • Niet bang om je collega’s met allerlei specialisaties te vragen om advies en hulp

Wat kan je verwachten?
Elke dag verse salades en lunch met vers brood van de bakker en beer-fridge Friday. Een werkplek in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam met iMac en nauwe samenwerking met onze strateeg en business developer. Natuurlijk is er een passende stagevergoeding beschikbaar.

Lijkt dit wat voor jou?

Stuur je cv, motivatie (en indien mogelijk je portfolio) naar Claartje: studio@reggs.com. Voor vragen bel je Claartje of Sven op +31(0)204626565.

Ready to make your idea work?

We’d love to get to know you! Whether for work inquiries or just to say hello, feel free to call, send an email or simply leave us a message.