Senior Brand en Packaging Designer

REGGS – We kunnen alles maken wat we bedenken.

 

Ben jij een ervaren grafisch ontwerper op zoek naar creatieve vrijheid binnen je ontwerp opdrachten? Optimistisch, bevlogen, en met een strategische benadering?

Zowel een betrokken mentor als een mentor hands-on ontwerper?

Heb je een uitgebreide portfolio opgebouwd met Packaging en Branding ontwerp in FMCG en lifestyle brands?

Als je op deze vragen 3 keer ja hebt geantwoord dan ben jij de perfecte persoon om ons creatieve Brand en Packaging team aan te vullen bij REGGS.

Voor uitbreiding van ons team en om aan de vraag van onze groeiend klantenbestand te voldoen is REGGS op zoek naar een getalenteerde grafisch ontwerper met tenminste 6 jaar ervaring in werk binnen een Branding en Packaging buro met Nederlandse en internationale merken.

JOUW ROL BINNEN HET TEAM

Je werkt dagelijks samen met andere teamleden uit verschillende ontwerpdisciplines, inspireert, waardeert samen met hen, bouwt voort op elkaars ideeën en helpt bij het creëren van uitstekende ontwerp oplossingen die een commercieel succes zijn voor REGGS

Je bent verantwoordelijk voor de projecten, taken en ontwerpen die aan jou worden toegewezen.

Binnen de studio sta je continu in contact met alle projectteamleden. Je maakt deel uit van het team intern, maar ook van het team binnen onze opdrachtgever.

Je wordt een REGGS-ambassadeur

 

OVER JOU

 • HBO grafisch ontwerpen of brand & verpakking ontwerpen (of gelijkwaardig niveau).
 • 6+ jaar relevante werkervaring.
 • Bewezen vermogen om vanaf begin tot einde betrokken aan projecten te werken.
 • Op de hoogte van ontwikkelingen in ons vak.
 • Ervaring in het vertalen van klantuitdagingen naar tastbare ontwerpoplossingen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel visueel als verbaal.
 • Volledige kennis v an Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat) en uitstekend in het schetsen met pen op papier.
 • Vloeiend in Engels, gesproken en geschreven communicatie. Nederlands is een pluspunt.
 • De mogelijkheid om ideeën op efficiënte wijze overtuigend te presenteren in elke ontwikkelingsfase.
 • Een ongeneeslijke nieuwsgierigheid en passie om in kansen te duiken.
 • Aantoonbaar vermogen om zelfstandig, proactief en binnen interdisciplinaire teams te werken (Teamspeler).
 • Ingenieus.
 • Creatieve geest en grote interesse in design.

 

 

OVER REGGS

REGGS bestaat uit een team van strategen, grafische en industriële ontwerpers, tekenaars en ingenieurs die één ding gemeen hebben: creativiteit.

REGGS gelooft in creativiteit en innovatie als uitgangspunt om ontwerpproblemen op te lossen en waardevolle oplossingen te bieden.

Met expertise en een frisse kijk kunnen we elke uitdaging aan, en het allerbelangrijkste: we kunnen alles tot leven brengen wat we maar kunnen bedenken. We schrikken niet terug voor een uitdaging aan de status quo of een onmogelijke paradox. Dat noemen we creatief vernuft.

REGGIES zijn creatieve, innovatieve en waardevolle verbinders niet bang zijn om de waarheid te spreken. Door creativiteit en expertise is een REGGIE optimistisch, eerlijk en transparant.

REGGS is een internationaal georiënteerd bureau, met klanten van over de hele wereld. We geloven in de mogelijkheid van verschillende perspectieven, dus ons team van REGGIES komt uit verschillende culturen, landen en continenten.

We bedienen een breed scala aan klanten en merkeigenaren in retail, technologie, consumentenproducten, food, medische apparatuur, mobiliteit, games en hightech.

Onze missie is om met slimme creativiteit merken en oplossingen te bouwen, die bijdragen aan een wereld in balans, zodat iedereen een betere toekomst heeft.

Bij REGGS hebben we drie kernwaarden die diep geworteld zijn in wie we zijn en hoe we handelen, communiceren en werken.

 • Creativiteit: De moed hebben om jezelf steeds opnieuw uit te vinden en uitdagingen altijd vanuit een opportunistisch perspectief te benaderen.
 • Vindingrijkheid: Alles wat je maar kunt bedenken; moet je ook kunnen bereiken. Een slimme oplossing, een twist of een ander perspectief.
 • Waardevol: We streven naar oplossingen met echte impact, die een brug slaan tussen maatschappelijke en economische waarde. Sociale waarde bestaat uit zowel sociale als ecologische duurzaamheid.

 

Wil je een Reggie worden?

Stuur je CV, motivatiebrief en portfolio naar studio@reggs.com

Voor vragen kun je contact opnemen met onze studiomanager Claartje via +31 (0) 20 462 6565 en via studio@reggs.com