Junior Brand en Packaging Designer

REGGS – We kunnen alles maken wat we bedenken.

 

Als Brand en Packaging Ontwerper bij REGGS ben je een hands-on ontwerper maar ben je ook een goede luisteraar. Je kan je inzichten vertalen naar ontwerpen met een impact. De wens van de klant weet je te vertalen in prachtige ontwerp oplossingen, je verrast ons en de klant.

Ben je een bevlogen en optimistische grafisch ontwerper? Ben je accuraat, leergierig, en heb je een professionele instelling? Word je enthousiast van samenwerken maar kun je ook zelfstandig en onafhankelijk werken aan genieuze ontwerp oplossingen?

Als jij deze vragen drie keer met ja hebt beantwoord ben jij de perfecte match om ons Branding en Packaging team aan te vullen

Voor uitbreiding van ons team en om aan de vraag van onze groeiend klantenbestand te voldoen is REGGS op zoek naar een getalenteerde grafisch ontwerper met meer dan 2 jaar ervaring in grafisch Branding en Packaging ontwerp voor Nederlandse en internationale merken.

JOUW ROL BINNEN HET TEAM

Je werkt dagelijks samen met andere teamleden uit verschillende ontwerpdisciplines, inspireert, waardeert samen met hen, bouwt voort op elkaars ideeën en helpt bij het creëren van uitstekende ontwerp oplossingen die een commercieel succes zijn voor REGGS

Je bent verantwoordelijk voor de projecten, taken en ontwerpen die aan jou worden toegewezen.

Binnen de studio sta je continu in contact met alle projectteamleden. Je maakt deel uit van het team intern, maar ook van het team binnen onze opdrachtgever.

Je wordt een REGGS-ambassadeur

 

OVER JOU

 • MBO grafisch ontwerpen of brand & verpakking ontwerpen (of gelijkwaardig niveau).
 • Ervaring in het vertalen van klantuitdagingen naar tastbare ontwerpoplossingen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel visueel als verbaal.
 • Volledige kennis v an Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat) en uitstekend in het schetsen met pen op papier.
 • Vloeiend in Engels, gesproken en geschreven communicatie. Nederlands is een pluspunt.
 • De mogelijkheid om ideeën op efficiënte wijze overtuigend te presenteren in elke ontwikkelingsfase.
 • Een ongeneeslijke nieuwsgierigheid en passie om in kansen te duiken.
 • Aantoonbaar vermogen om zelfstandig, proactief en binnen interdisciplinaire teams te werken (Teamspeler).
 • Ingenieus.
 • Creatieve geest en grote interesse in design.
 • Gevestigd in Nederland.

 

 

OVER REGGS

REGGS bestaat uit een team van strategen, grafische en industriële ontwerpers, tekenaars en ingenieurs die één ding gemeen hebben: creativiteit.

REGGS gelooft in creativiteit en innovatie als uitgangspunt om ontwerpproblemen op te lossen en waardevolle oplossingen te bieden.

Met expertise en een frisse kijk kunnen we elke uitdaging aan, en het allerbelangrijkste: we kunnen alles tot leven brengen wat we maar kunnen bedenken. We schrikken niet terug voor een uitdaging aan de status quo of een onmogelijke paradox. Dat noemen we creatief vernuft.

REGGIES zijn creatieve, innovatieve en waardevolle verbinders niet bang zijn om de waarheid te spreken. Door creativiteit en expertise is een REGGIE optimistisch, eerlijk en transparant.

REGGS is een internationaal georiënteerd bureau, met klanten van over de hele wereld. We geloven in de mogelijkheid van verschillende perspectieven, dus ons team van REGGIES komt uit verschillende culturen, landen en continenten.

We bedienen een breed scala aan klanten en merkeigenaren in retail, technologie, consumentenproducten, food, medische apparatuur, mobiliteit, games en hightech.

Onze missie is om met slimme creativiteit merken en oplossingen te bouwen, die bijdragen aan een wereld in balans, zodat iedereen een betere toekomst heeft.

Bij REGGS hebben we drie kernwaarden die diep geworteld zijn in wie we zijn en hoe we handelen, communiceren en werken.

 • Creativiteit: De moed hebben om jezelf steeds opnieuw uit te vinden en uitdagingen altijd vanuit een opportunistisch perspectief te benaderen.
 • Vindingrijkheid: Alles wat je maar kunt bedenken; moet je ook kunnen bereiken. Een slimme oplossing, een twist of een ander perspectief.
 • Waardevol: We streven naar oplossingen met echte impact, die een brug slaan tussen maatschappelijke en economische waarde. Sociale waarde bestaat uit zowel sociale als ecologische duurzaamheid.

 

Wil je een Reggie worden?

Stuur je CV, motivatiebrief en portfolio naar studio@reggs.com

Voor vragen kun je contact opnemen met onze studiomanager Claartje via +31 (0) 20 462 6565 en via studio@reggs.com