3D Projectmanager

Ben jij een uitstekende communicator, teammotivator, die er alles aan doet om de klus te klaren? Ben je gepassioneerd door design & branding, en obsessief voor elk detail, waarbij je op je gemak meerdere projecten en belanghebbenden beoordeelt, maar flexibel genoeg bent om pragmatische oplossingen te vinden in samenwerking met een team van ingenieuze creatieven? Ben jij proactief, optimistisch, gedreven en heb je kennis van technisch productontwerp en productontwikkeling?

REGGS – We kunnen alles maken wat we bedenken.

 

Ben jij een uitstekende communicator, teammotivator, die er alles aan doet om de klus te klaren? Ben je gepassioneerd door design & branding, en obsessief voor elk detail, waarbij je op je gemak meerdere projecten en belanghebbenden beoordeelt, maar flexibel genoeg bent om pragmatische oplossingen te vinden in samenwerking met een team van ingenieuze creatieven? Ben jij proactief, optimistisch, gedreven en heb je kennis van technisch productontwerp en productontwikkeling?

Als je drie keer achter elkaar ja hebt geantwoord, dan ben je de perfecte match om je aan te sluiten bij ons productontwerp- en engineeringteam van ingenieuze creatievelingen bij REGGS.

REGGS is op zoek naar een ervaren 3D projectmanager met uitgebreide kennis van product design & engineering en productontwikkeling.

 

OVER DE ROL

Als projectleider productontwerp bij REGGS vervul je de rol van projectleider of projecteigenaar. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het projectproces van de klant en voor het samenbrengen van mensen om tot een ingenieus creatief resultaat te komen.

Dagelijks heb je contact met klanten. Je bent verantwoordelijk voor een positief projectresultaat op het gebied van proces, timing (deadlines, effectieve planning), financiën en projectopbrengsten.

Je adviseert klanten over projectorganisatie, benodigde input en timing. En je hebt nauw contact met hen over geoffreerde werkzaamheden, deliverables en meerwerk. Verder ben je constant met hen in dialoog over nieuwe projecten, waarbij je een constante workflow beheert.

Binnen de studio sta je continu in contact met alle projectteamleden. En je bent gericht op gezamenlijke team kick-offs, briefings, het delen van informatie met de teamleden over de voortgang van het project. Daarnaast houd je alle teamleden op de hoogte en up-to-date over hun specifieke rol in het project, tijdlijnen, deliverables, studioplanning, doelstellingen van het project, te behalen resultaten en urenregistratie.

Je wordt een REGGS-ambassadeur

 

OVER JOU

 • 5+ jaar ervaring in projectmanagementrollen.
 • Bewezen vermogen om succesvolle projecten van begin tot eind te leiden.
 • Uitgebreide ervaring met productontwerp.
 • Sterk ontwikkelde sociale vaardigheden, klantgericht.
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met professionele projectmanagementsoftware.
 • Vaardig in Microsoft Office en Apple Keynote.
 • Vloeiend in het Engels en Nederlands, gesproken en geschreven communicatie.
 • Zelfstandig en proactief kunnen werken.
 • Sterk in het motiveren van anderen en onderhandelen met partners.
 • Vloeiend in het samenbrengen van mensen om aan hetzelfde doel te werken.
 • Creatieve geest en grote interesse in design.

 

Je komt terecht bij een succesvol interdisciplinair innovatie- en ontwerpbureau, waar je zowel aan lokale als internationale accounts werkt. Je rapporteert aan de Account Director / Client Services Director en beheert meerdere projecten en meerdere klanten op het gebied van onder andere productontwerp, engineering, productontwikkeling, productvisualisatie, merkactivatie en merkbeleving, retailontwerp, prototyping en productieondersteuning.

 

OVER REGGS

REGGS is een team van strategen, grafische en industriële ontwerpers, tekenaars en ingenieurs die één ding gemeen hebben: creativiteit.

REGGS gelooft in creativiteit en innovatie als uitgangspunt om ontwerpproblemen op te lossen en waardevolle oplossingen te bieden.

Met expertise en een frisse kijk kunnen we elke uitdaging aan, en het allerbelangrijkste: we kunnen alles tot leven brengen wat we maar kunnen bedenken. We schrikken niet terug voor een uitdaging aan de status quo of een onmogelijke paradox. Dat noemen we creatief vernuft.

REGGIES zijn creatieve, innovatieve en waardevolle verbinders die niet bang zijn om de waarheid te spreken. Door creativiteit en expertise is een REGGIE optimistisch, eerlijk en transparant.

REGGS is een internationaal georiënteerd bureau, met klanten van over de hele wereld. We geloven in de kracht van verschillende perspectieven, dus ons team van REGGIES komt uit verschillende culturen, landen en continenten.

We bedienen een breed scala aan klanten en merkeigenaren in retail, technologie, consumentenproducten, food, medische apparatuur, mobiliteit, games en hightech.

Onze missie is om met slimme creativiteit merken en oplossingen te bouwen, die bijdragen aan een wereld in balans, zodat iedereen een betere toekomst heeft.

Bij REGGS hebben we drie kernwaarden die diep geworteld zijn in wie we zijn en hoe we handelen, communiceren en werken.

 • Creativiteit: de moed hebben om jezelf steeds opnieuw uit te vinden en uitdagingen altijd vanuit een opportunistisch perspectief te benaderen.
 • Vindingrijkheid: alles wat je maar kunt bedenken; moet je ook kunnen bereiken. Een slimme oplossing, een twist of een ander perspectief.
 • Waardevol: we streven naar oplossingen met echte impact, die een brug slaan tussen maatschappelijke en economische waarde. Sociale waarde bestaat uit zowel sociale als ecologische duurzaamheid.

Wil je een Reggie worden?

Stuur je CV, motivatiebrief en portfolio naar studio@reggs.com

Voor vragen kun je contact opnemen met onze studiomanager Claartje via +31 (0) 20 462 6565 en via studio@reggs.com