Sanne Angenent, Designer bij Reggs

Vertel eens iets over jezelf…

Ik ben Sanne en ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan als senior designer bij REGGS. 

Ik hou er van om een nieuw concept helemaal vanaf de strategie uit te denken en te ontwerpen. Ik heb ruim 10 jaar aan ervaring in food, packaging en branding design voor bekende merken zoals Albert Heijn, Pickwick, Danone, Bolletje. Ik heb daardoor veel kennis in huis. Daarnaast vind het heerlijk om nieuwe food- en retailconcepten te ontdekken. Ik ga graag naar Italië om te genieten van het heerlijke eten en de wijn.

Waar kom jij je bed voor uit?

Een perfecte cappuccino met een lekker stuk taart.

Heb je hobby’s?

Ik heb een moestuin! Ik wil meer tijd vrijmaken dit jaar om te tuinieren.

Waar ben je het meest trots op?

Het ontwerp voor Pickwick Joy of Tea. Dat was een heel gaaf project om op te werken.

En ik ben natuurlijk erg trots mijn twee dochters.

Waar krijg je inspiratie van?

Ik haal inspiratie uit allerlei dingen, van gesprekken en films tot concept stores en de natuur.

Voor welke klant hoop je ooit te werken?

Niet zo zeer een bepaalde klant, maar ik hoop ooit nog een kookboek te ontwerpen. Dat lijkt  mij fantastisch.

Vertel ons iets wat we niet over jou weten…

Ik ben geen familie van… 😉

Bekijk meer blogs & news