Kruidvat hairstyling

Design for beauty

/ Packaging design

Buiten
de lijntjes
kleuren.

kruidvat hairstyling

packaging design | design for beauty

Kruidvat Hairstyling is er voor elk haartype. Lang of kort, stijl of krullen, de product range bestaat stuk voor stuk uit producten die speciaal voor jóuw haar geschikt zijn. Door uitbreiding van het assortiment en een design dat niet meer up-to-date was, hebben we een nieuwe range ontwikkeld voor lang én kort haar.

Hoe herpositioneer je een product range voor twee verschillende doelgroepen?

Met 24 unieke hairstyling producten was het de uitdaging om voor verschillende doelgroepen één value brand te realiseren. Het doel was een range neerzetten waarmee iedereen een fashionable look kan creëren, of je nou lang of kort haar hebt.

De range moet een statement maken op het schap. Omdat elk product zijn eigen karakter en toepassing heeft, helpt de verpakking jou met het geschikte product voor jouw type haar te vinden. Daarnaast kan de consument navigeren van start, style tot finish

 

 

“Navigeren van start, via style to finish.”

Het resultaat is een opvallende en tikkie brutale productlijn die gericht is op kwaliteit, textuur en het creëren van je eigen identiteit. Alle 24 producten hebben nieuwe en inspirerende productnamen gekregen. Stoere, felle verfstrepen in verrassende kleuren onderscheiden de specifieke behoeften van de doelgroepen.

 

Een ‘vernuftig’ detail van de productlijn is het doorlopen van de verfstrepen op de doppen. Door het gebruiken van de nieuwste druktechnieken kon de top van de tubes bedrukt worden om het plaatje compleet te maken.

“Het resultaat is een opvallende en tikkie brutale productlijn die gericht is op kwaliteit, textuur en het creëren van je eigen identiteit.”

Ready to make your idea work?

We’d love to get to know you! Whether for work inquiries or just to say hello, feel free to call, send an email or simply leave us a message.