De ultieme unboxing voor de snelste consumenten CPU ooit gemaakt

AMD RYZEN™ THREADRIPPER™ 3000 series

Packaging Design / Structural Packaging Design

REGGS heeft de uitpakervaring (of unboxing) van de eerste twee generaties van AMD Ryzen™ Threadripper™ processors bedacht en uitontwikkeld. De verpakking van deze producten zorgde voor een geheel nieuwe kijk op verpakkingen in de wereld van computer processors.

De uitdaging

Hoe ontwikkel je de ultieme unboxing ervaring die ook de kostbare inhoud beschermt?

Het succes van de verpakkingen van de eerste twee generaties van AMD Ryzen™ Threadripper™ processors maakte het een uitdaging om dit te overtreffen en om de volgende generatie op een nog hoger niveau te brengen. De focus in de nieuwe verpakking is om de CPU zo te verheven, dat het lijkt alsof deze in de verpakking zweeft door zijn immense kracht. Slimme en vernieuwende vouwtechnieken maken het gebruik van kunststofschuim overbodig. Dat maakt deze verpakking de eerste in de Threadripper™ serie zonder schuim, maar beschermt zijn waardevolle inhoud nog steeds optimaal.

Om de CPU te laten zweven in de verpakking, hebben we een unieke CPU-houder ontwikkeld. Dit element tilt de CPU op in de verpakking, alsof de immense kracht van deze processor de zwaartekracht overwint.

Rondom de CPU-houder zit een kartonnen verpakking die nog steeds de echte processor binnenin laat zien. Kopers kunnen door een raam in de verpakking altijd de CPU aanschouwen, en controleren of het gaat om een origineel AMD product.

The numbers

Volgens de laatste maandelijkse statistieken van Mindfactory werden ongeveer 18.000 AMD Ryzen-CPU’s verkocht tijdens de release van de derde generatie Threadripper™, wat neerkomt op 81% van de totale CPU’s die door de Duitse retailer werden verkocht. Slechts 19% of minder dan 5000 Intel-CPU’s verkocht in de voorgaande maand, het laagste aantal in de afgelopen twee jaar sinds AMD Ryzen introduceerde.

AMD Ryzen units sold - Mindfactory

%

Marketshare Ryzen - Mindfactory (Germany)

“I still remember the boring old boxes that processors used to ship in and I absolutely love what AMD has done with the entire genre. Buying an enthusiast processor now is a treat and the unboxing experience is an added utility on top of your purchase.”

Usman Pirzada

Sr. Editor, WCCF Tech

 
More cases

Ready to make your idea work?

We’d love to get to know you! Whether for work inquiries or just to say hello, feel free to call, send an email or simply leave us a message.